6 Mart 2015 Cuma

Flexispy Android'e Nasıl Kurulur?

En çok tercih edilen cep telefonu dinleme programlarından olan Flexispy'ı Android işletim sistemine sahip telefonlara nasıl kuracağınızı yazının devamında basit ve resimli şekilde öğrenebilirsiniz.

Flexispy'ı satın aldığınızda size gönderilen kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra karşınıza aşağıdaki görseldeki sayfa gelecektir. Bu sayfadan "Android" i seçerek işleme başlıyoruz.

Android


Email adresinize gönderilen indirme linki telefonun tarayıcısı ile açılır ve indirme işlemi başlatılır.


Ardından telefonunuza .apk uzantılı Flexispy dosyası indirilir ve üzerine tıklanır.


Install (Kur) butonuna tıklanarak sonraki adıma geçilir.


Kurulum tamamlandıktan sonra karşınıza yukarıdaki gibi bir sayfa gelecektir. Open (Aç) diyerek devam ediyoruz.


Restart Now (Yeniden Başlat) butonuna tıklayarak bir sonraki adıma geçiyoruz. 


Telefon yeniden başladıktan sonra karşınıza yukarıdaki gibi bir sayfa gelecektir. Buraya Flexispy hesabınızın kurulum alanında yer alan Aktivasyon Kodunu girmeniz gerekmektedir. Girdikten sonra diğer adıma geçiyoruz.


Son olarak karşınıza yukarıdaki gibi bir ekran gelecektir. Burada "Yes" (Evet) derseniz program telefonda görünür olacak ancak "No" (Hayır) derseniz telefon gizli bir şekilde çalışacak ve hiçbir şekilde farkedilmeyecektir.


Telefondaki kurulumu tamamladıktan sonra Flexispy online kontrol panelinizde yer alan kurulum sihirbazında "Next" butonuna tıkladıktan sonra telefon bilgilendirme ekranını rahatlıkla görebileceksiniz.

"FlexiSpy Şimdi Satın Al"


Flexispy Android'e Nasıl Kurulur? Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Burak

0 yorum:

Yorum Gönder