8 Mart 2015 Pazar

Flexispy SMS Komutları

Flexispy en popüler casus yazılım olma özelliğini elinde bulundururken kullanıcılarına sunduğu kolaylıklarla da ergonomik yapısını ön plana çıkarmaktadır. Canlı konuşma dinleme, canlı ortam dinleme, whatsapp takip vb. özelliklerin basit SMS komutlarıyla yönetilebildiği yazılım, sahip olduğu özelliklerle de cazibesini ön plana çıkarmaktadır.

Online kontrol panelinin basit yapısından dolayı hiçbir teknik bilgi gerektirmeden kullanılabilen Flexispy, yüklendiği telefona gönderilen SMS'lerle size istediğiniz bilgiyi sunmaktadır. Tek bir SMS komutu ile uygulamayı telefondan kaldırabilir yine aynı şekilde tek bir SMS ile hedef telefonun konumunu öğrenebilirsiniz. Ancak bu SMS özelliklerini kullanabilmeniz için Flexispy online kontrol panelinizden birkaç ayarı düzenlemeniz gerekmektedir. Bu ayarları şu şekilde sıralayabiliriz:



Flexispy Şifreleri Kırma Özelliği Nasıl Kullanılır?


Hedef cep telefonunda kullanılan tüm hesapların kullanıcı adları ve şifrelerini öğrenmenize imkan sağlayan "Flexispy Şifreleri Gösterme Özelliği" online kontrol paneli üzerinden kolayca yönetilebilmektedir. Paneliniz üzerinden basit bir şekilde bir kaç ayarla öğrenebileceğiniz şifreleri, nasıl kullanacağınız hakkındaki detaylı bilgiyi buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.




Flexispy Whatsapp ve Facebook Takibi Nasıl Yapılır?


Günümüzün en popüler anlık mesajlaşma uygulamalarından olan Whatsapp ve Facebook konuşmalarını Flexispy sayesinde takip edebilir ve konuşmaları saati ve tarihine kadar öğrenebilirsiniz. Bu şekilde hedef telefonda öğrenmek istediğiniz konuşmaları görebilir ve istediğiniz bilgiyi edinebilirsiniz. Viber, Line, Skype gibi uygulamalar için de geçerli olan özelliği nasıl yapılandıracağınızı buraya tıklayarak detaylı şekilde öğrenebilirsiniz.


Flexispy Ortam Kaydı Ayarları Nasıl Yapılır?


Flexispy'ın en önemli özelliklerinden biri olan "Ortam Ses Kaydı" özelliği hedef telefonunuzun bulunduğu ortamdaki sesleri kaydederek online kontrol paneli üzerinden sizlere istediğiniz zaman dinleme fırsatı sunar. Bu şekilde o an işiniz olsa bile Flexispy sizin için ortamdaki sesleri kaydeder ve siz daha sonra kontrol paneliniz üzerinden dinleyebilirsiniz. 




Flexispy Arama Kaydı Ayarları Nasıl Yapılır?


Flexispy hedef telefonda dinlemek istediğiniz konuşmaları eğer canlı olarak dinleyemiyorsanız sizlere bu konuşmaları kaydederek online kontrol paneli üzerinden istediğiniz zaman dinleme fırsatı sunar. Ancak bu özelliği kullanabilmeniz için kontrol paneliniz üzerinden aktifleştirmeniz gerekmektedir. Nasıl aktifleştireceğinizi aşağıdaki görsellerden öğrenebilirsiniz.








Flexispy Fotoğraf ve Videolar Nasıl Alınır?


Casus yazılımın bir diğer önemli özelliği ise hedef telefondaki fotoğraf ve videoları sizin hizmetinize sunmasıdır. Online kontrol paneliniz üzerinden istediğiniz zaman hedef telefonun galerisinde bulunan fotoğraf ve videolara erişebilir, isterseniz onları bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz. Bu özelliği kullanabilmeniz için yapmanız gereken ise kontrol paneliniz üzerinden "Photo Control" ve "Video Control" kısımlarını "ON (Açık)" konuma getirmektir.


Flexispy Konum Takibi ve Tespiti Nasıl Yapılır?


Hedef telefonun o anda nerede olduğunu belirlemenizi sağlayan "Konum Takip" özelliği Flexispy'ın en çok kullanılan özelliklerinden birisidir. Online kontrol paneliniz üzerinden yapacağınız basit ayarlarla isterseniz paneliniz üzerinden isterseniz SMS komutlarıyla casus yazılımın yüklü olduğu telefonun o anda nerede olduğunu öğrenebilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirebilmeniz için tek yapmanız gereken; Kontrol paneliniz üzerinden "Location Control" kısmını "ON (Açık)" kısmına getirmenizdir.


Flexispy SMS Komutları Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Burak

0 yorum:

Yorum Gönder